Потписан меморандум о сарадњи са ОШ "Петар Петровић Његош" из Источног Сарајева

8.6.2024

У суботу, 8. јуна у ОШ ,,Стефан Немања'' у Нишу  уприличено је потписивање меморандума о сарадњи са нашим новим партнером, основно-школском установом из Источног Сарајева, а на иницијативу ГО Пантелеј.

ОШ ,,Стефан Немања'' и ОШ ,,Петар Петровић Његош'' из Источног Сарајева имају дугу традицију и представљају школе које креирају добре едукативно-педагошке програме за ученике, тако да ће ова међусобна сарадња бити обострано корисна, јер једна другој могу пружити експертску и техничку подршку, умрежити ученике и у будуће креирате партнерске пројекте.

У пригодној атмосфери, догађај је био и медијски испраћен и обојен приредбом приредбом ученика и употпуњен уводним обраћањем директорке Александре Пројовић.

,, Циљ нам је да кроз међусобну сарадњу јачамо капацитете наших ученичких и наставних колектива, као и да унапредимо и повежемо програме образовања ученика. За 51 годину колико трајемо као школа, са свим нашим партнерима повезују нас професионалне вредности. Радујем се нашој сарадњи и хвала ГО Пантелеј на иницијативи'' , додала је директорка Пројовић.

У наредном периоду, остаје нам да пратимо динамику овог новог партнерства за нашу школу, а надамо се вишеструко значајног и за наше садашње и будуће ученике.

No items found.