Flow Ninja - Webflow Enterprise Partner

15.10.2023

Успех нашег партнера и пословног сарадника чини нас посебно срећним. Урош Микић је на Webflow конференцији у Сан Франциску освојио награду - Enterprise Partner of the Year .

Честитамо професионални успех у раду и желимо напредак на сваком кораку!

Срдачно,

Ученички и наставнички колективОШ ,,Стефан Немања" из Ниша

У наставку преносим део његове животне приче:

Па, одакле да почнем?

Ово са десне стране је било моје радно место 2015. Било да је -10Ц или +35Ц, помагао сам родитељима да продају воће на локалној пијаци хране. Посао не може бити изазовнији од овога, седење на чистој хладноћи или врућини да би зарадио храну и одећу. Са леве стране, ово сам ја осам година након што сам освојио награду за Ентерприсе Партнера године у Сан Франциску на конференцији Вебфлов. Време између, па, било је забавно, било је стресно, али погодите шта? Све је било боље од почетне тачке. Ако се питате да ли сте довољно добри да наставите своју мисију и да ли ће све доћи на своје место једног дана, после осам година или више, запамтите да постоји само једна квака: увек се сећајте одакле сте почели. Ово ће вас натерати да радите, учите и пружате 10 пута боља искуства за своје клијенте, али што је најважније, никада се нећете плашити да изгубите било шта што сте постигли током година. Углавном сам захвалан на људима које сам упознао у том процесу и стварима које сам научио, јер је то једино што ме је обликовало.

Хвала вам свима у компанији Флов Ниња – Вебфлов Ентерприсе Партнер и Вебфлов, што сте дозволили да се ово деси. Једва чекам шта ће доћи након новог правца Вебфлов-а.

Небо је граница.

Извр: https://www.linkedin.com/posts/mikicuros_well-where-do-i-start-this-on-the-right-activity-7119963761636966400-iYbO/?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

No items found.